En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels cotxes implicats a l'accident de Riudellots de la Selva. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dos conductors després que xoquessin aquest passat diumenge a Riudellots de la Selva.

L'home que va provocar l'accident duplicava la taxa d'alcoholèmia i l'altre va donar positiu en el consum de cocaïna.

El conductor begut té 41 anys i és veí del municipi. Va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària per haver consumit una quantitat penalment punible d'alcohol.

L'altre conductor és un jove de 19 anys veí de Lloret de Mar i ha estat denunciat per una infracció administrativa per conduir amb la presència de drogues a l'organisme.

El conductor que va causar l'accident no té antecedents i haurà de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge 13 de setembre cap a les deu de la nit, a l'A-2 en el terme municipal de Riudellots de la Selva. Dos turismes havien tingut un accident i els Mossos van acostar-s'hi. Una vegada al lloc dels fets van veure que s'havia produït un encalç entre els dos cotxes, però no hi havia ferits.

Tot i així, el conductor que havia provocat l'accident presentava símptomes evidents d'anar sota la influència de begudes alcohòliques i li van fer la prova. El resultat va ser de 0,54 mg/l, més del doble del permès (0,25).

Per altra banda, els Mossos van fer la prova de drogues a l'altre conductor i va sortir positiu en consum de cocaïna. Per aquest motiu va ser denunciat administrativament.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS