En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de covid a Catalunya és de 68, el doble que aquest dimecres, quan eren 34, segons les darreres dades facilitades pel Departament d'Educació.

Hi ha un total de 52 centres afectats, quan ahir eren 27. Educació ha destacat que el 99,1% dels centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament.

Del total de grups confinats, quatre són a llars d'infants privades, 12 a llars d'infants municipals, 16 a escoles de segon cicle d'infantil i primària, 11 a instituts d'ESO, batxillerat i FP, tres a instituts escola, 14 a centres privats concertats i vuit a privats.

Per serveis territorials, a Barcelona hi ha 13 centres amb algun grup confinats i es dona la circumstància que hi ha dues llars d'infants tancades. En el cas del Col·legi Sant Joan Bosco-Salesians d'Horta hi ha tres grups confinats.

A Girona en son sis, dels quals tres a Girona, un a Olot, un a Puigcerdà, un a Sant Feliu de Guíxols, un a Vilafant i un a Vulpellac.

Al Maresme-Vallès Oriental hi ha sis centres amb algun confinament repartits entre Cabrils, Granollers, Masnou, Mollet, Montgat i Sant Pol de Mar. En el cas de l'escola Hammelin-Laie Inernational School de Montgat hi ha tres grups confinats.

Pel que fa al Vallès Occidental, l'afectació arriba a quatre centres, dos d'ells a Rubí i dos a Terrassa. Mentre que a Barcelona comarques s'ha passat a cinc, quatre a Badalona i un a Santa Coloma de Gramenet.

A la Catalunya Central hi ha 10 centres afectats repartits entre Artés, Balenyà, dos a Centelles, Igualada, Manlleu, Piera, Torelló i dos a Vic. En aquest cas també tots amb un únic grup afectat.

A Lleida es manté confinat un grup a l'Institut Joan Oró i al Baix Llobregat tampoc hi ha hagut canvis, amb dos grups confinat al Licée Français de Gavà-Bon Soleil.

A Tarragona, hi ha quatre centres afectats, quan aquest dimecres era 1. Els centres es troben a Reus, Salou i Tarragona ciutat, tots ells amb un grup confinat.

 

Vota el número 1

Pel 15 de desembre

COL·LABORADORS