En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Al mes de juliol l’Ajuntament de Llagostera ja va informar que es suspenien els actes multitudinaris de la Festa Major, juntament amb la Fira del Bolet.

Ara, i davant dels moments d’incertesa actuals, s’ha decidit suspendre definitivament la Festa Major i que s’havia de celebrar del 9 al 13 d’octubre.

Tot i això, des del consistori informen que es mantenen algunes activitats de petit format, ja que aquestes es poden programar amb garanties i seguretat, tal com s’ha fet al llarg de l’estiu.

Segons l’Ajuntament, “d’aquesta manera es continua apostant per la cultura com a servei essencial en aquets moments tan difícils pels artistes, empreses i treballadors del sector”.

D’altra banda informen que totes aquelles persones que havien adquirit entrades per l’espectacle “Bona gent” de Quim Masferrer, poden recuperar l’import de l’entrada a Llibreria Sureda.

Durant els dies que hi havia prevista la Festa Major, també s’havia de celebrar la Fira del Bolet (12 octubre), i tal com ja es va anunciar al juliol, aquesta queda suspesa, tot i que es mantenen dues activitats, l’entrega dels Premis Bolet (Ou de reig i Cistell de plata de la Unió de Botiguers), com també el Showcooking i que donarà el tret de sortida a la campanya gastronòmica “La cuina del bolet”. Enguany, l’Associació de Restaurants de Llagostera ha decidit no atorgar la “Forquilla de plata”.

La Festa Major de Llagostera es celebra cada any per la segona Pàsqua, és a dir, set setmanes després de Setmana Santa. Enguany a causa de l’estat d’alarma es van canviar les dates de la seva celebració i s’havia de realitzar al mes d’octubre. Per aquest motiu un dels dies festius locals, el 2 de juny es va traslladar al dimarts 13 d’octubre, i tot i la suspensió de la Festa Major, aquest dia festiu es mantindrà.

Vota el número 1

Pel 2 de desembre

COL·LABORADORS