En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les comparses que va participar en la rua de carnaval del 2019 a Platja d'Aro. / Foto: Ajuntament de Platja d'Aro

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les rues del carnaval als municipis de la Costa Brava del proper 2021 s'havien de fer els dies 12, 13 i 14 de febrer. 

Els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro han anunciat que han consensuat la decisió de suspendre les rues del proper 2021 amb les federacions i associacions de colles de carnaval, que representen 44 entitats.

Els tres carnavals fa anys que estan agermanats i treballen conjuntament en la preparació de les rues. Habitualment hi participen unes 60 colles de tota la demarcació i hi ha 4.000 participants desfilant i desenes de milers de persones al públic.

Amb l'objectiu de minimitzar els riscos de contagis, els tres consistoris han decidit anul·lar les rues i evitar aglomeracions.

Ara, cada municipi buscarà una alternativa diferent al carnaval per mantenir l'esperit de la festa, ja sigui de forma virtual o en petit format. L'objectiu és que s'eviti l'efecte crida que generen les rues de la Costa Brava centre per a la resta de poblacions de les comarques gironines.