En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Diputació de Girona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han engegat un pla pilot per fomentar l'ús de les biblioteques entre els menors tutelats.

L'objectiu és que aquests joves descobreixin les biblioteques com un element inclusiu i també com un espai socialitzador.

Per fomentar l'ús de les biblioteques, els equipaments han reforçat els vincles amb els centres on estan els menors tutelats, ja sigui amb l'acompanyament dels responsables del centre o perquè els joves vinguin de forma autònoma.

Les biblioteques que participaran inicialment en el projecte són la Fages de Climent de Figueres, la Comarcal de Blanes i la de Palafrugell.

El pla pilot arrenca amb el taller 'Relats de voda', que vol potenciar la creativitat artística i la reflexió crítica a través de la cultura hip-hop.

A més, també s'afegeix als cursos de formació en programaris informàtics i les activitats en què s'utilitza la tecnologia com a eina. A partir del 2021 també es faran activitats per fomentar l'hàbit de lectura.

Vota el número 1

Pel 7 de maig

COL·LABORADORS