En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'àrea de contenidors de l'exterior de la Deixalleria Municipal de Llagostera. / Foto d'arxiu

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A causa del mal ús que es fa de l’àrea de contenidors de l’exterior de la Deixalleria Municipal, l’Àrea de Medi Ambient els retirarà.

En concret aquesta actuació es realitzarà el proper dilluns 9 de novembre.

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera recorden que per a un bon funcionament del servei de recollida d’escombraries, establert a cada zona del municipi, cal respectar els horaris del sistema porta a porta i fer un bon ús de les zones de contenidors de les urbanitzacions i veïnats.

Assenyalen que en aquells veïnats on no es disposa de recollida porta a porta ni tampoc d’àrea de contenidors, es pot fer servir la deixalleria, on s’habilitarà un punt de recollida de la fracció orgànica o bé apropar-se a la zona de contenidors més propera.

Pel que fa a la resta d’usuaris, en cas de necessitat es podrà fer ús de la Deixalleria Municipal (c/ Migjorn). En concret de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 16h a 19h i els diumenges de 9h a 13h.

D’altra banda, els titulars d’activitats comercials i les empreses que no estiguin adherits a la recollida municipal, cal que gestionin els seus residus a través d’un gestor autoritzat.

Des de l’Àrea de Medi Ambient es recorda que es disposa d’un servei a domicili gratuït per a la recollida de trastos i que funciona 4 cops al mes. Per sol·licitar-lo cal demanar-ho amb antelació al telèfon 972 19 47 92.

Cal recordar que, segons l’ordenança de convivència ciutadana i de la normativa en matèria de residus de l’Ajuntament de Llagostera, embrutir la via pública o abandonar residus en zones no permeses comporta sancions econòmiques.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS