En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'edifici de Lloret on han trobat una dona morta. / Foto: Xavier Pi (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets han passat poc després de les nou del matí d'aquest dilluns 9 de novembre. Un home s'ha entregat a les dependències de la Policia Local de Lloret de Mar i ha confessat que havia matat la dona.

La Policia Local l'ha detingut immediatament. Fins al lloc del crim s'hi ha desplaçat el SEM, que ha certificat la mort de la dona.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos dEsquadra, que s'han fet càrrec de la investigació, també s'han desplaçat fins al pis on ha aparegut el cadàver amb signes de violència, ubicat al 4rt pis del número 7 de l'avinguda Magnòlia.

Els agents han inspeccionat l'habitatge i s'han fet càrrec de la investigació per intentar aclarir les circumstàncies de la mort. A l'espera que l'autòpsia ho confirmi, la investigació apunta que el detingut ha estrangulat la dona.

La Policia Local ha traspassat l'autor confés als Mossos, que l'han dut fins a la comissaria de Blanes i, posteriorment, l'han traslladat al pis per fer la reconstrucció del crim.

Segons fonts properes al cas, es tractaria d'una parella belga d'uns 50 anys i segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya no consten antecedents als jutjats de violència entre la parella.

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha condemnat els fets i ha convocat un minut de silenci aquest dilluns a les sis de la tarda. També ha anunciat que es personarà com a acusació popular en el cas. "A Lloret de Mar condemnem i repulsem enèrgicament la violència masclista", afirma l'alcalde, Jaume Dulsat, en una piulada.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS