En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant de la cavalcada de reis de Llagostera d'aquest 2020. / Foto: Enric Sánchez (LLR)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El subdirector general de Programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, ha explicat que ja s'estan treballant unes pautes generals per a tots els ajuntaments i ha remarcat que "la línia vermella" són les aglomeracions.

Per evitar-les, Delgado ha detallat que les cavalcades de reis no podran ser com eren habitualment "amb tothom al carrer", sinó que caldrà "limitar-les". "Tot el que vagi en la línia de substituir les aglomeracions és el que proposem nosaltres", ha explicat.

Delgado ha proposat que es puguin fer també amb les persones assegudes per evitar la mobilitat i ha instat a fer de manera telemàtica tot el que es pugui. En aquest sentit, ha celebrat "tots els exercicis d'adaptació i imaginació" que des del sector cultural i des dels municipis s'està fent.

Delgado ha posat en valor el cas concret de Barcelona, que justament aquest dijous ha anunciat que la tradicional cavalcada no es farà sinó que es farà un espectacle per televisió.

Pel que fa a les pautes, Delgado ha remarcat que seran unes línies mestres generals simplement per garantir que les activitats respecten les restriccions vigents i ha avançat que no pretenen estudiar cada cas particular de cada municipi o barri.

El subdirector general de Programes ha ampliat a la resta de festes nadalenques la crida a la responsabilitat i la precaució i ah recordat que de moment les limitacions de reunions de persones continuen sent de fins a 6 individus.

Vota el número 1

Pel 15 de desembre

COL·LABORADORS