En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Guíxols.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Divisió d'Afers Interns (DAI) dels Mossos d'Esquadra investiga la desaparició d'un quilo de cocaïna que estava sota custòdia policial a la comissaria de Sant Feliu de Guíxols.

La droga estava dipositada en un habitacle tancat amb clau i al qual hi tenen accés policies de la comissaria.

Va ser un home que la va portar a la comissaria de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols. Havia trobat la droga a la platja. Després va acabar quedant en dipòsit a la comissaria dels Mossos de la mateixa població. 

Segons fonts properes al cas, responsables dels Mossos de la comissaria van detectar que faltava la cocaïna durant una comprovació rutinària que van fer davant la previsió que el jutjat pogués ordenar la destrucció de la droga. 

La desaparició del quilo de cocaïna a la comissaria de Sant Feliu de Guíxols es va detectar el mes següent que la mateixa DAI dugués a terme l'operatiu policial per desarticular una suposada trama de tràfic de marihuana amb epicentre a la comissaria de Santa Coloma de Farners. A la causa, hi ha cinc mossos d'esquadra investigats. A tres d'ells els van detenir a principis de setembre.

El jutjat d'instrucció 2 de Sant Feliu de Guíxols, que porta el cas, ha decretat el secret de sumari. Dijous passat, la unitat canina dels Mossos d'Esquadra va rastrejar la comissaria.

Vota el número 1

Pel 2 de juny

COL·LABORADORS