En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El vaixell d'Open Arms.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Ajuntament de Llagostera ha decidit col·laborar amb l’ONG Open Arms, amb aportació econòmica i diverses accions i activitats de sensibilització.

L’entitat es dedica a la protecció de les persones migrades i refugiades que intenten arribar a Europa per mar.

En concret destina un total de 3.500€ a l’entitat per fer front a una part de les despeses de reparació del vaixell que utilitzen per salvar vides al Mediterrani.

Segons la regidora de Drets Socials a l’Ajuntament de Llagostera, Anna Viñas, “amb aquesta aportació, l’Ajuntament vol donar suport a la tasca que desenvolupa Open Arms amb la voluntat de donar-li continuïtat en els propers anys”.

A banda de l’aportació econòmica, també es realitzaran diverses activitats de sensibilització i que s’adreçaran als infants i joves de Llagostera a través de càpsules formatives que es programaran properament.

També s’ha acordat que diversos clubs esportius del municipi portin el logotip de l’entitat a la samarreta. En concret als equips del Club Bàsquet Llagostera i del Club Futbol Base Llagostera.

D’altra banda, Viñas ha detallat que des del consistori seguiran treballant per donar suport i acompanyament a les persones migrades i refugiades, tant a nivell internacional com local. Es realitza des del Servei d’Acollida, el qual està a disposició de les persones migrades que arriben a Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS