En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

L'edifici de la Farinera on hi haurà les oficines del SAC.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'oficina del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) canvia d’ubicació i a partir d’aquest divendres 27 de novembre ja no es trobaran a l'edifici de l’Ajuntament de Llagostera.

Des del consistori informen que el canvi d’ubicació es fa per tal de millorar i apropar el SAC als veïns del municipi.

Així doncs a partir de divendres les oficines es trobaran a l’edifici de la Farinera (passeig Romeu – entrada pel Parc de l’Estació).

L’horari d’atenció serà de 9h a 14h. Us hi podeu posar en contacte al telèfon 972 83 03 75 o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El SAC és un servei per a la tramitació d’assumptes administratius d’àmbit municipal, com també per facilitar informació sobre les activitats que les diferents unitats i serveis de l’Ajuntament duen a terme. També és un punt de tramitació del certificat digital idCAT. També inclou el registre d’entrada general de documentació com també el padró d’habitants.

Des de l’Ajuntament de Llagostera recorden que els tràmits es poden realitzar per internet, al web del consistori, i per tant sense necessitat de desplaçar-se i sense limitacions horàries.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS