En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El departament d'Empresa i Coneixement ha obert aquest dilluns la segona línia d'ajuts a la restauració, els centres d'estètica i bellesa i les botigues de centres comercials que està dotada amb 60 milions d'euros.

S'hi poden acollir autònoms, microempreses i pimes que al novembre passat van estar obligats a tancar per les restriccions de la pandèmia.

Bars, restaurants i cafeteries rebran 2.000 euros, els centres d'estètica 1.500 i els comerços en centres comercials 3.000 euros. En el cas de la restauració i l'estètica, es tracta del segon ajut específic al que es poden acollir.

El termini sol·licituds és des d'aquest dilluns 21 de desembre i fins al 30 de desembre de 2020 a les 14h o fins a l’exhauriment del pressupost.

Segons ha indicat el departament d'Empresa, només hauran de tramitar l'ajut els qui no n'hagin sol·licitat cap anteriorment. Per tant, s'han d'inscriure només els establiments de centres comercials o els de la restauració i estètica que no van demanar els diners en la primera convocatòria.

Els establiments de restauració i centres d'estètica que ja van rebre un primer pagament en la primera línia d'ajuts, del 26 d'octubre, rebran un segon pagament automàtic sense haver de fer cap nou tràmit.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS