En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels cotxes incendiats a Palamós. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La policia catalana ha enxampat el piròman aquesta matinada a l'avinguda Canàries de Sant Feliu.

Cap a les quatre de la matinada, una patrulla de Mossos d'Esquadra ha anat fins al carrer Joan Camisó de Sant Feliu de Guíxols perquè hi cremava un cotxe. Quan eren allà, els agents han rebut un altre avís d'incendi. En aquest cas, cremaven uns contenidors al carrer Cabanyes i, de retruc, les flames també havien afectat un altre vehicle.

Poc després, els agents han localitzat un home a l'avinguda Canàries. Portava un encenedor al damunt i, de fet, ja era conegut per la policia. Només al llarg de la setmana passada, se l'havia arribat a identificar fins a tres cops per cremar cartrons al carrer. A més, la Policia Local de Calonge i Sant Antoni també l'havia localitzat just al davant d'un altre cotxe que s'havia cremat en aquell municipi.

D'entrada, a Sant Feliu de Guíxols, aquesta nit els Mossos han detingut el sospitós pels dos incendis que ha provocat. És un home de 35 anys, de procedència marroquina i veí de Reus. Se l'acusa d'incendi i danys.

Poc després, però, als incendis de Sant Feliu, aquest suposat piròman n'hi ha sumat tres més. En aquest cas, els de dos cotxes i una moto, que van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge a Palamós. La investigació continua oberta per esbrinar si el detingut també va ser l'autor dels incendis a Calonge i Sant Antoni.

L'home, que es troba als calabossos de comissaria, passarà properament a disposició judicial als jutjats de Sant Feliu de Guíxols.

Vota el número 1

Pel 8 de març

COL·LABORADORS