En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una botiga de roba tancada durant el cap de setmana per les restriccions. / Foto: Marta Casado (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat aquest dimarts la convocatòria d'ajuts, que es podran demanar a partir de dimecres a les nou del matí de forma telemàtica a través del Canal Empresa.

Segons ha informat la Generalitat, la línia s'ampliarà en 10 milions d'euros per poder cobrir la pròrroga de les restriccions entre el 24 de gener i el 7 de febrer i en total es destinen 15 milions d'euros.

En aquest sentit, els beneficiaris a qui s'hagi concedit la subvenció corresponent a la primera línia no hauran de tornar a presentar cap sol·licitud.

Les subvencions aniran destinades a autònoms i pimes dedicades a les activitats de comerç al detall i que han hagut de tancar per ordre de la Generalitat.

Se'n podran beneficiar els establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats de superfície i les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials. Cada negoci rebrà una aportació de 3.750€, però un cop s'ampliï la línia les ajudes passaran a 6.000€ per establiment.

Per optar a les ajudes, els interessats hauran d'omplir una sol·licitud a través del Canal Empresa, adjuntar una declaració responsable acreditant que es compleixen els requisits previstos a les bases i afegir dues fotografies de l'establiment, una de l'interior i una altra de l'exterior.

Les subvencions s'atorgaran per ordre cronològic de presentació de la sol·licitud.

Vota el número 1

Pel 20 de maig

COL·LABORADORS