En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ple de l’Ajuntament de Llagostera ha aprovat per unanimitat una moció sobre els continus talls de llum i d’aigua a les urbanitzacions Selva Brava i Font Bona.

La moció, presentada per l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa per Llagostera) al Ple d'ahir dimecres, exigeix a Endesa que es posi fi als talls de llum que afecta a les urbanitzacions de Selva Brava i a Font Bona.

Els talls de llum a aquestes urbanitzacions de Llagostera, es van accentuar durant la passada onada de fred, però és un fet que des del consistori destaquen que ja fa anys que dura, tal com també porten denunciant els veïns.

El regidor d’Habitatge, Enric Ramionet, va explicar durant el Ple d’aquest passat dimecres, que van intentar contactar amb la companyia elèctrica per poder resoldre la problemàtica, però segons va dir “no vam trobar un interlocutor clar i genera frustració”.

A banda dels problemes de subministrament elèctric, també hi ha una important mancança en la distribució d’aigua potable, i és que aquestes urbanitzacions també pateixen talls en aquest sentit. Per això també reclama a l’empresa subministradora d’aigua, Rec Madral, que realitzi les millores necessàries per garantir l’abastament als veïns.

De fet, segons el consistori hi ha una important deixadesa en aquest servei, amb canonades en mal estat i fuites i a banda de deixar sense subministrament als habitatges també es malmeten els camins públics per on passen les canonades.

Ramionet ha recordat que les dues urbanitzacions encara no estan recepcionades per l’Ajuntament de Llagostera i per tant, el servei d’aigua encara no és de competència municipal (al municipi l'aigua està gestionada per Aqualia). Tot i això ha recordat que es té la intenció de construir una xarxa d’aigua que porti aigua potable des del dipòsit d’aigua municipal de Can Pinet fins a aquestes urbanitzacions per en un futur garantir un servei de qualitat.

A banda de reclamar tant a Endesa la millora de la instal·lació elèctrica i garantir la potència contractada a cada habitatge, i la millora del servei d’aigua, també s’informarà al Departament d’Empesa i Coneixement de la Generalitat sobre aquesta situació perquè inicií, si escau, un procés sancionador.

La moció va rebre el vot favorable de tots els grups a l’Ajuntament de Llagostera, tant de l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa) com dels dos a l’oposició, Junts per Llagostera i el PSC.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS