En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Estat en què va quedar el cotxe que va provocar l'accident al carrer riu Güell de Girona. / Foto: Policia Municipal de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'accident va tenir lloc cap a la una de la matinada a l'altura del número 172 del carrer riu Güell de la ciutat de Girona.

En aquest punt, situat al barri de Can Gibert, la calçada té dos carrils per sentit.

El jove denunciat, que conduïa un cotxe de gamma alta, va xocar contra tres vehicles més que estaven aparcats en un dels laterals.

Arran de la topada, tots els vehicles van patir danys de consideració. El cotxe que va provocar l'accident, de fet, va quedar al mig de la calçada amb el morro destrossat. I els altres tenien la carrosseria abonyegada i nombroses peces trencades, que van quedar repartides per l'asfalt.

Tant el conductor com els altres dos ocupants del vehicle, però, van fugir del lloc i van abandonar el cotxe sinistrat. Arran de l'accident, la patrulla d'atestats de la Policia Municipal va obrir una investigació, i dissabte mateix ja van aconseguir identificar, i també denunciar, el conductor fugitiu.

Es tracta d'un jove de 30 anys veí de Santa Cristina d'Aro. La policia l'acusa d'un delicte de conducció temerària. Els agents es basen, sobretot, en els danys que va provocar l'accident, que els porten a concloure que el noi conduïa amb excés de velocitat quan va xocar contra els altres tres vehicles estacionats.