En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Nova mesura d’ajut de l’Ajuntament de Llagostera a la restauració. No cobrarà la taxa de terrasses als bars i restaurants del municipi aquest 2021.

En el transcurs del Ple d’ahir dimecres es va aprovar per unanimitat la proposta de modificació de l’ordenança que regula aquest aspecte.

Aquesta proposta es va concretar a les reunions participatives del Consell de Promoció Econòmica i el gremi de bars. El regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz, va destacar que” la mesura va encaminada a minimitzar els efectes ocasionats per les restriccions a aquest sector i suposarà deixar de percebre un total aproximat de 13.000€”.

Díaz va recordar que aquest acord que es va prendre al Ple se suma a les dues línies d’ajudes que el consistori va destinar per minimitzar els efectes de les restriccions als negocis de Llagostera.

Durant la sessió plenària també es va aprovar inicialment, amb el vot favorable de l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa per Llagostera) i dels dos grups a l’oposició (Junts per Llagostera i el PSC), la nova ordenança reguladora de la instal·lació de terrasses a la via pública.

Una ordenança que pretén actualitzar i adaptar la normativa vigent per tal de garantir l’equilibri entre l’ús ciutadà de l’espai públic i l’activitat comercial. Aquesta també s’ha consensuat amb els agents implicats i recull diverses aportacions fetes pels diversos grups municipals.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS