En directe: Ple Ajuntament de Llagostera

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Llagostera incrementarà el parc d’habitatges socials per fer front a la situació de manca d’habitatges al municipi.

El consistori ha signat un conveni amb la Sareb, la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, coneguda com a banc dolent , per la sessió de 6 habitatges. Aquets es destinaran a lloguer assequible o per satisfer les emergències residencials.

Aquest conveni és ampliable, però de moment contempla la sessió dels 6 habitatges. S’assignaran a famílies en situació d’emergència i com a lloguer social.
L’objectiu és el de contribuir a assegurar el dret a un habitatge digne a aquelles persones en situació de vulnerabilitat social i que es troben en dificultats per poder pagar el lloguer d’un habitatge del mercat lliure.

Segons el regidor d’Habitatge, Enric Ramionet, a Llagostera hi ha actualment més de 100 pisos i cases en mans de grans tenidors i s’està impulsant una ordenança municipal que permeti regular la inspecció d’aquets habitatges buits i poder pressionar als grans tenidors perquè els cedeixen per a lloguer, i, en cas que sigui necessari, poder aplicar les sancions i multes coercitives que preveu la llei.

El conveni entre l’Ajuntament de Llagostera i la Sareb, es va aprovar al Ple del passat dimecres amb els vots favorables de l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa per Llagostera) i els dos partits a l’oposició (Junts per Llagostera i el PSC).

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS