En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La plantació de marihuana que els Mossos d'Esquadra han desmantellat en un domicili de la Bisbal d'Empordà. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els veïns van queixar-se a la policia després de sentir molta pudor i soroll de les màquines de refrigeració. Els Mossos van començar a investigar el domicili en qüestió, al carrer de les Gavarres de la Bisbal d'Empordà.

Finalment el dijous 29 van fer una entrada a l'immoble investigat. Els agents van constatar que en aquell immoble hi havia una plantació interior de marihuana.

Els Mossos d'Esquadra van emportar-se les plantes, els 92 grams de cabdells, els diners i la pistola. També es van emportar una bàscula de precisió, una centrifugadora, filtres, extractors, focus, transformadors, ventiladors i aparells d'aire condicionat.

A més, els Mossos també van veure que el comptador de la llum estava manipulat perquè no comptabilitzés el consum. La connexió il·legal mesurava un consum fora de l'habitual. Encara no se sap el fluid elèctric defraudat a la companyia.

Per tot això, els Mossos consideren els detinguts, dos homes de 63 i 22 anys de nacionalitat espanyola i veïns de la Bisbal d'Empordà, autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran properament a disposició judicial.