En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La FECASARM considera que el pla sectorial per a la reobertura de l'oci nocturn aprovat dimecres pel Procicat "arriba molt tard" i "no aporta cap eficàcia real".

En un comunicat, la patronal del sector critica també com a "insostenible, inviable i inacceptable" que els locals hagin d'esperar encara entre un mes i mig i dos per poder tornar a obrir.

La FECASARM lamenta que el pla no inclogui els tests previs a l'hora d'accedir als locals i en canvi contempli "aspectes innecessaris o impossibles de fer complir" com una distància de seguretat de metre i mig a barres i pista de ball.

Segons el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas, el pla és "inaplicable i anti-econòmic".

En aquest sentit, des de l'oci nocturn consideren que s'hauria d'haver contemplat l'exigència d'un test negatiu o d'estar vacunat com a element per poder entrar als locals d'oci nocturn, seguint la línia de les proves pilot fetes a la Sala Apolo o al Palau Sant Jordi. Així, apunten, no caldria mantenir les distàncies dins de la discoteca o local.

Per tot plegat, la FECASARM considera que el Govern ha "desaprofitat una oportunitat immillorable" per aprovar un bon pla i, en canvi, ha impulsat un document "buit de contingut i d'impossible aplicació".

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS