En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El parc Ramon Trias Fargas de Llagostera, un dels que s'arreglaran.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un total de 260 alumnes de Llagostera han participat al procés participatiu per decidir quins parcs i jardins del municipi s’arreglaran aquest 2021.

L’objectiu del procés participatiu era que els alumnes de les escoles llagosterenques poguessin prioritzar quins parcs del municipi s’arreglen primer, ajustant-se a la partida pressupostària disponible actualment per aquest àmbit.

Els infants del municipi havien d’escollir entre tres blocs, on hi havia diversos parcs i jardins. Del primer bloc i amb 101 vots (39,1%) s’ha escollit el parc de la Torre amb un cost de 1.630€, del segon bloc ha sortit la plaça Mas Sec amb 76 vots (29,8%) i amb un cost de 666€ i del tercer bloc han escollit el parc Ramon Trias Fargas, conegut com el parc de l’elefant, aquest últim ha rebut 146 vots (56,6%) i amb un cost de 445€.

Des de l’Ajuntament de Llagostera s’ha volgut que amb aquest procés participatiu els infants s’involucressin en la presa de decisions a l’hora de prioritzar les actuacions, com a principals usuaris d’aquets espais.

Les millores que s’han escollit es duran a terme al llarg d’aquest any, mentre que la resta de propostes està previst fer-ho el proper 2022. Així doncs la previsió per a l’any vinent és arreglar els parcs del cementiri, el de l’Estació, de la plaça Catalunya, del c/ Maiena, el que hi ha entre els carrers Lacustària i Del Fred i el parc del Puig del General.

Els resultats del procés participatiu es poden consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS