En directe: El xou de la sostenibilitat

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El cas que ha acabat amb l'amo de la botiga de Palamós detingut arrenca el 20 d'abril passat.

Aquell dia, un home d'edat avançada va anar fins a una botiga de reparació de mòbils i informàtica del carrer Cervantes de Palamós. L'home acabava de comprar un telèfon, però no funcionava, i va demanar que li reparessin.

El propietari del negoci i diversos treballadors van començar a atabalar-lo. Li van fer nombroses consultes, una allau de preguntes i li van de demanar tot de documentació que, segons ells, era necessària.

A més de demanar-li que els deixés la targeta del telèfon, també li van dir que els calia tenir la targeta de crèdit i el PIN per poder fer les gestions. Després d'haver passat molta estona, gairebé dues hores, li van canviar el telèfon i el client va marxar.

L'endemà, l'avi va anar al banc a fer unes gestions i va descobrir que el dia abans li havien retirat fins a 1.500 euros del compte des de diferents caixers automàtics. A més, dos dies després, li'n van extreure 200 més.

L'home va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra i la unitat d'investigació va concloure que, mentre l'estaven atabalant a dins la botiga, havien aprofitat per manipular la targeta de crèdit darrere el taulell i clonar-la.

Aquell mateix dia, els estafadors havien anat fins a un caixer de l'Avinguda Onze de Setembre de Palamós, on li havien tret diners. Després, havien fet més extraccions de manera successiva fent ús de les seves dades.

Ahir, els agents d'investigació i mossos de la Unitat Regional de Policia Administrativa de Girona van inspeccionar la botiga de mòbils. Allà, van localitzar i detenir el propietari per un delicte d'estafa. Es tracta d'un paquistanès de 31 anys veí de Palamós mateix.

L'home, que no té antecedents, va quedar en llibertat provisional després de declarar a comissaria. Ara, està pendent que el jutge el citi per anar a declarar.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS