En directe: El xou de la sostenibilitat

 Llagostera Ràdio on-line

Un dels registres a un establiment de Lloret de Mar. / Foto: Policia Nacional

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les investigacions es van iniciar quan es va tenir coneixement que en diferents establiments comercials de Lloret de Mar s'estarien emmagatzemant i comercialitzant els productes fraudulents.

Segons avançaven les indagacions, les representacions legals de diverses firmes comercials van registrar les seves corresponents denúncies, en què es comunicava la venda de productes falsificats, els quals es van localitzar exposats en diversos establiments comercials de l'entramat investigat.

Amb aquesta informació, es va procedir a la identificació dels seus propietaris, a qui els constaven diverses ressenyes per la comercialització de productes falsos. Per tot això, es va procedir a la inspecció d'un total de 16 establiments, comprovant que els productes fraudulents es distribuïen de forma il·lícita.

En total, la Policia Nacional ha detingut 16 persones i ha intervingut més de 17.400 productes falsificats de marques de reconegut prestigi per un valor estimat superior als 850.000€.

Molts dels productes localitzats i intervinguts es van trobar sense acabar, amb les xapes que indiquen la marca per una banda, i les bosses o carteres, per l'altra. Materialitzaven la falsificació en el moment d'executar la venda i, així, podien estar en possessió d'un mostrari per als clients per tal d'amagar l'activitat. També s'han localitzat dues planxes per a la materialització in situ de les falsificacions.

Respecte a altres productes, com les joguines, moltes d'elles estaven formades per peces petites que podien ser perilloses per a l'ús infantil en no haver passat cap control de qualitat.

Els agents acusen els arrestats a Lloret de Mar d'un delicte continuat contra la propietat industrial per la comercialització i venda d'aquests objectes en comerços oberts al públic.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS