En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Diversos dels paquets plens de marihuana que el detingut volia enviar a Alemanya. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informen els Mossos d'Esquadra, la investigació que ha permès detenir el jove de Palafrugell va començar a principis del mes passat.

Una veïna va trucar a la policia per dir-los que havia rebut un paquet per error, i que a l'interior hi havia marihuana.

Els Mossos van obrir una investigació i, gràcies a la col·laboració ciutadana, van poder saber que l'enviament s'havia fet des d'una botiga del Baix Empordà que operava com a punt de recollida d'una empresa de missatgeria. I que no era l'únic de característiques similars que havia sortit de l'establiment.

Aquest dimarts, els Mossos van muntar un dispositiu de vigilància a la botiga. I durant l'operatiu, van poder sorprendre el sospitós. De fet, el jove es va presentar a la botiga amb intenció d'enviar un altre paquet.

Els agents van traslladar el noi a dependències policials i, un cop a comissaria i després d'obtenir una autorització judicial, van obrir la caixa. Contenia 11 paquets precintats plens de cabdells de marihuana preparats per distribuir-se.

Segons informen els Mossos, durant els últims dos mesos el noi havia fet cinc enviaments més de característiques similars. En total, va trametre 70 quilos de marihuana a un mateix destinatari d'Alemanya.

El detingut, que és marroquí i té 24 anys, ha quedat en llibertat provisional després de declarar als jutjats. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS