En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Les màquines treballant a Llagostera on s'ubicarà el nou edifici per a persones de més de 60 anys. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Santa Creu de la Selva ha començat les obres per aixecar un bloc de 16 pisos de protecció oficial a Llagostera. Es tracta d'habitatges d'entre 400 i 500€ de renda.

Un cop construits, aniran destinats a persones de més de 60 anys i que siguin plenament autònomes.

L'objectiu és fomentar la convivència entre els futurs veïns i, de fet, hi haurà dues grans sales de 100 metres quadrats cadascuna de zones comunes amb la cuina, menjador, sala d'estar i terrassa exterior per quan facin activitats plegats.

Tot i això, cada família compta amb el seu espai privat, però la intenció de la iniciativa –molt habitual al nord d'Europa- és que els inquilins interactuïn entre ells i facin activitats conjuntes, de forma plenament autònoma.

Cada pis comptarà amb una o dues habitacions i l'edifici tindrà també divuit trasters i vint aparcaments, a banda de les dues sales comunitàries.

L'edifici estarà a punt a finals del proper 2022 i s'ubicarà al carrer Roser.

El Patronat Santa Creu és una fundació privada sense ànim de lucre homologada per la Generalitat de Catalunya com a promotor social d'habitatges i que contribueix des de l'any 1957 a fer efectiu el dret dels ciutadans a un habitatge digne i adequat en condicions econòmiques assequibles.

Actualment, l'activitat principal del Patronat és la promoció d'edificis plurifamiliars d'obra nova a la província de Girona, així com la posterior gestió d'aquests habitatges, principalment en règim de lloguer protegit, destinats al conjunt de la població i també a sectors amb necessitats específiques d'habitatge com els joves, la gent gran i diversos col·lectius vulnerables.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS