En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un instant del Ple de l'Ajuntament de Llagostera d'aquest dimarts 29 de juny.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’adhesió a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública (AMAP) es va aprovar per unanimitat al Ple de l'Ajuntament de Llagostera.

El regidor de Sobiranies, Enric Ramionet, va defensar durant la sessió del Ple d’ahir dimarts, que l’aigua és un servei bàsic que des de l’equip de govern (ERC i CUP-Alternativa per Llagostera) entenem que cal gestionar públicament i democràticament.

“N’hem d’evitar la mercantilització. Ha quedat sobradament demostrat que la gestió pública garanteix millor els interessos col·lectius. Per tant, hem de situar en l’horitzó polític la recuperació d’un servei que ara mateix està en mans d’una operadora privada” va detallar Ramionet.

L’adhesió a l’AMAP, com també es va fer amb de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP), forma part del pla de govern per guanyar sobiranies, recuperar els serveis públics cedits a oligopolis i millorar les condicions materials de vida de la gent, tal com va explicar Ramionet.

Ramionet va recordar que tot i que la concessió del servei municipal d’aigua finalitza l’any 2031, l’adhesió a l’AMAP permet disposar d’un assessorament per controlar i revisar les tarifes i els contractes vigents.

L’AMAP es va crear l’any 2017 i en l’actualitat en formen part 42 municipis que representen el 45 % de la població catalana.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS