En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha destacat que tot i que la vacunació avança a un ritme "extraordinari" la pandèmia està en moment "complicat" que obliga tothom a ser prudent i seguir les normes.

Aquí, Elena ha recordat que la vacuna triga uns dies a fer efecte un cop administrada i que això obligarà a fer un esforç de contenció durant tot l'estiu.

Davant possibles aglomeracions a les ciutats i municipis del litoral català, el conseller ha anunciat que, en coordinació amb les policies locals, es reforçarà la presència policial activa als carres i places dels municipis i s'incrementarà el patrullatge a l’espai públic per garantir que les nits "siguin tranquil·les".

Sobre aquest reforç, en el marc del Pla Especial d’Estiu 2021, s'han reforçat les àrees policials de la Costa Brava i la Costa Daurada i, en col·laboració amb les policies locals, es treballarà per evitar aglomeracions de gent.

També hi haurà un reforç en l'àmbit de la policia administrativa per fer complir les restriccions a l'oci nocturn, ja sigui en qüestions relatives als aforaments o per garantir el tancament dels locals que hi estiguin obligats.

Vota el número 1

Per l'1 de desembre

COL·LABORADORS