En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Departament d'Empresa i Treball obrirà aquest divendres el termini perquè l'oci nocturn s'aculli a una nova línia d'ajuts de 10 milions d'euros després de les darreres restriccions del Govern.

El tràmit telemàtic es podrà fer a través de Canal Empresa i el termini finalitzarà el 30 de juliol a les dues del migdia.

Segons ha publicat aquest dijous el DOGC, la convocatòria s'adreça específicament als establiments obligats a tancar els seus espais interiors des del 9 de juliol. La subvenció consistirà en un pagament únic a cada beneficiari d'entre 8.000 i 50.000 euros en funció de les dimensions i el nombre de treballadors.

Concretament, per als establiments de ments de deu treballadors rebran un ajut de fins a 8.000 euros; els establiments de 10 o més treballadors i aforament inferior a 1.300 persones fins a 30.000 euros; i els establiments de 10 o més treballadors i aforament a partir de 1.300 persones, fins a 50.000 euros.

Aquesta serà la quarta línia específica d'ajudes per al sector amb l'objectiu de contribuir al manteniment dels negocis que s'han vist afectats per la reducció dràstica de la facturació arran de les restriccions.

S'hi podran acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a l'oci nocturn, incloent bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacle i concerts d'infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes.

El Departament d'Empresa i Treball ja ha destinat 27 milions d'euros en les tres anteriors línies d'ajuts per a oci nocturn. En concret, entre les tres línies, s'han atorgat un total de 2.359 subvencions.

Vota el número 1

Pel 9 de desembre

COL·LABORADORS