En directe: Informatiu local i comarcal + Agenda local

 Llagostera Ràdio on-line

La droga i els diners intervinguts a Girona. / Foto: Policia Municipal i Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra han detingut dues dones de 32 i 36 anys de nacionalitat espanyola per vendre drogues en un pis ocupat al barri de Sant Narcís.

Les detencions s'emmarquen en un dispositiu conjunt antidrogues i s'han fet aquest dilluns al matí en un habitatge de carrer Empúries de la ciutat.

Les investigacions van començar fa unes setmanes gràcies a la col·laboració ciutadana, que va alertar a la Policia Municipal d'un possible tràfic de drogues en un pis del barri de Sant Narcís.

Després de fer les comprovacions pertinents, el cos local va alertar als Mossos d'Esquadra i van crear un dispositiu conjunt que han finalitzat amb l'entrada al domicili.

Durant l'escorcoll del pis ocupat els agents de la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra han intervingut marihuana i cocaïna preparada amb embolcalls per vendre-la, diners en metàl·lic fraccionats i bàscules de precisió. En el pis també hi havia dos gossos de raça perillosa que els agents han traslladat a la gossera municipal.

Una de les dues dones té antecedents policials i han quedat detingudes per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Es preveu que en les properes hores passin a disposició judicial.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS