En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les creacions artístiques que s'estan fent en el marc del festival "monar'T".

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La tercera edició del "monar'T", que s'allargarà fins al 26 de setembre, inclou un total de 13 intervencions artístiques en 12 espais d'aquests dos barris de la ciutat de Girona.

Tot plegat, de la mà de 16 artistes locals, nacional i internacionals.

Un d'ells és el xilè Malpegados, autor de l’obra de la façana del camí del Pedraforca, visible des de la rotonda d’entrada a la ciutat pel passeig d'Olot. Segons ha explicat l'artista, l’obra tracta sobre la diversitat cultural lligada a un animal, un dels trets característics de les seves obres.

El festival pretén enguany també fer visible la diversitat funcional a través del mural social que s’està pintant a les parets del Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Somriu, situat al carrer del Montnegre. Aquest, a càrrec dels artistes Mari Ángeles & Luck, de Girona i Jaén, que han comptat amb l'ajuda d'usuaris del CAE, que tenen diversitat funcional.

Un altre projecte social és el del mur de l'Escola Maristes, que compta amb la col•laboració de diferents persones que tenen una diversitat en salut mental. A més, s'han dissenyat visites guiades aquest divendres a les obres del festival per a persones amb mobilitat reduïda a través de tricicles elèctrics. L'activitat va a càrrec de l'entitat “En bici sense edat” i cal inscriure’s prèviament al Centre Cívic de Santa Eugènia.

El "monar’T" és un festival anual de murals i d'art urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla, amb un caràcter 100% social, comunitari i de temàtica multicultural. L'organitzen l'Ajuntament de Girona, el Pla d’Educació i Convivència, l'Associació d'Art Blau Blau i l'Associació Fent i Desfent.

Vota el número 1

Per l'1 de juliol

COL·LABORADORS