En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Foto de família dels diversos organitzadors de la Fira del Bolet. / Foto: Marc Sureda (Ajuntament de Llagostera)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Després de l’aturada del passat 2020 a causa de les restriccions, el proper 12 d’octubre tornarà la Fira del Bolet de Llagostera.

El nucli antic tornarà a acollir un Mercat del Bolet ambientat a principis del segle passat, amb parades, diverses activitats, demostració d’oficis, tallers, exposicions, gastronomia, tallers gastronòmics, la recreació d’un bosc a l’interior de la Sala de Plens, entre d’altres.

L’edició d’aquest 2021, també incorpora diverses novetats, una d’elles és la renovació de la imatge promocional de la Fira, la qual vol ressaltar el vincle històric entre el municipi i el patrimoni natural. També es faran uns microconcerts de música medieval a l’interior de l’Església.

Per tal de poder oferir un esdeveniment segur i poder contribuir que tothom pugui gaudir de cada racó de la Fira del Bolet, enguany s’ha dissenyat un recorregut pels carrers i places del nucli antic, i d’aquesta manera evitar aglomeracions.

La Fira del Bolet no només es celebra el 12 d’octubre, si no que dies abans ja hi ha diversos actes programats. Una d’ells és una activitat que es farà dos dies abans, és a dir el 10 d’octubre. Serà “Bolets en família” i que s’estrena aquest any. L’endemà dilluns 11 d’octubre tornarà el tradicional “Showcooking” al Teatre del Casino Llagosterenc (19.30h) on es farà una demostració de cuina amb bolets.

Un cop finalitzi el “Showcooking” es farà entrega dels premis bolet de Llagostera. Un dels premis és l’Ou de reig, i que s’entrega cada any a una entitat o persona que hagi realitzat quelcom destacat per Llagostera. Per aquest 2021 els candidats son: els voluntaris de la Festa de la Gent Gran, el Club BTT Llagostera, Els Implicats de Llagostera, els voluntaris restauradors de Can Caciques i la Creu Roja Llagostera. Les votacions s’habilitaran pròximament des del web de l’Ajuntament.

En paral·lel, un total de 7 restaurants del municipi duran a terme un any més la campanya gastronòmica la Cuina del Bolet, on s’ofereixen menús amb el bolet coma principal ingredient.

Vota el número 1

Pel 27 de maig

COL·LABORADORS