En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La pistola i la navalla intervingudes als detinguts a Salt. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes a Salt, de nacionalitat colombiana i veïns de Roses i Girona, que duien 5 quilos de marihuana, una navalla i una pistola amb munició.

Segons informen en un comunicat, divendres passat al migdia i gràcies a la col·laboració ciutadana, una patrulla que estava fent tasques preventives a la C-66 a Celrà va saber que dos vehicles circulaven temeràriament i sense respectar les distàncies de seguretat amb els altres usuaris de la via.

Immediatament, van muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar un dels cotxes a Salt.

Quan els agents es disposaven a aturar-lo, el conductor es va adonar de la presència policial i va fer una maniobra evasiva, portant el vehicle a l'interior d'un rentat de cotxes del passeig Països Catalans. Els dos ocupants van intentar fugir corrents però no ho van aconseguir.

Després d'interceptar-los, van escorcollar el vehicle i hi van localitzar cinc quilos de cabdells de marihuana, una navalla i una pistola amb tretze projectils, dels quals dotze municionats i un a la recambra.

Els detinguts, amb antecedents, tenen 34 i 49 anys i  els hi atribueixen delictes contra la salut pública i tinença il·lícita d'armes.

Els arrestats van passar el dia 16 d'octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona i van sortir en llibertat provisional.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS