En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La plantació de marihuana descoberta en un mas de Riudarenes. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Segons informen els Mossos d'Esquadra en un comunicat, a principis de setembre, la unitat d'investigació de Santa Coloma de Farners va sospitar que en una casa de Riudarenes s'hi podria cultivar marihuana.

Durant les comprovacions a l'habitatge, els Mossos van notar fortor de les plantes a l'exterior i evidències que havien manipulat el calbejat elèctric per tenir la llum punxada.

Una inspecció conjunta amb la companyia elèctrica va confirmar que en aquest mas s'havia produït una manipulació del comptador.

El passat dimarts 9 de novembre, els Mossos van fer una entrada i registre al mas, amb autorització judicial, on van localitzar les 2.594 plantes de marihuana en diferents estats de creixement a diferents estances de la casa.

A més, els agents també van comissar 5.555 euros en bitllets, amagats al sostre i les parets, i material com focus, transformadors, motors d'aire condicionat i extractors per facilitar el cultiu.

Davant les evidències, van detenir els dos homes com a responsables de la plantació. Els arrestats tenen 31 i 33 anys, són de nacionalitat colombiana i espanyola i veïns de Viladecans. Els Mossos els atribueixen delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts van passar ahir dimecres 10 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma i van sortir en llibertat provisional.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS