En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

La reunió entre l'Ajuntament, l'Institut de Llagosetra i el director dels Serveis territorials d'Educació a Girona. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut de Llagostera ha tornat a sol·licitar al Departament d'Educació poder impartir un cicle formatiu de grau mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència.

De fet, la proposta ja s’havia fet en cursos anteriors i ara l’equip directiu del centre ha volgut reprendre aquest objectiu, que consideren bàsic que hi hagi aquesta oferta educativa a Llagostera i adreçada aquells alumnes que volen fer cicles formatius.

La proposta també ha rebut el suport de l’Ajuntament. Des del centre com des del consistori consideren que és oportú sol·licitar aquest cicle formatiu, ja que tant a Llagostera com en les poblacions properes hi ha mancança de personal format en l’àmbit de l’atenció a les persones en situació de dependència.

Segons expliquen, aquest perfil garanteix que els alumnes puguin fer les pràctiques al municipi i en un futur inserir-se al mon laboral sense dificultats. També obriria les portes a tenir un cicle formatiu de grau superior de la mateixa família més endavant, com per exemple el d’Educació infantil, Integració social, Administració sociocultural i turística, entre d’altres.

La proposta es va traslladar dijous de la setmana passada al director dels Serveis territorials d’Educació a Girona, Adam Manyé, durant una reunió a l’Ajuntament de Llagostera amb membres de l’Institut de Llagostera i del mateix Ajuntament.

Ara, els Serveis territorials de Girona valoraran la petició, juntament amb totes les de la resta de centres.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS