En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Suu, una de les artistes que participaran a l'Strenes. / Foto: Eli Don (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els responsables del festival Strenes han presentat aquest dimarts una vintena de les actuacions que conformaran el programa de l'edició 2022, que es farà entre finals de març i el mes de maig.

Una de les novetats de l'Strenes d'aquest any, el festival que promou les novetats musicals dels artistes que programa, és que alguns dels concerts es faran el mes de maig, per bé que el gruix de les actuacions es faran entre el 26 de març i tot el mes d'abril.

El concert inaugural de la desena edició estarà protagonitzat pel retorn en directe de Delafé y las Flores Azules, que acaben d'anunciar una gira especial pel seu vintè aniversari. El duet barceloní, acompanyat de Las Trompetas de la Muerte, obrirà l'Strenes a l'Auditori de Girona el dissabte 26 de març.

Aquest serà l'escenari, també, d'un dels concerts més destacats de l'Strenes, el que oferirà Jorge Drexler el divendres 22 d'abril per avançar cançons del seu nou àlbum. L'enregistrament de l'uruguaià s'espera que surti a la venda a la primavera. Marina Rossell, d'altra banda, hi actuarà el divendres 8 d'abril. Presentarà el disc '300 crits'.

Una altra novetat és 'Ritual', el nou disc de Dorian. La banda indie-pop oferirà les seves creacions a l'escenari de les escales de la Catedral el divendres 29 d'abril. També presentaran nou disc -i també al mateix escenari- Els Pets (el dissabte 30 d'abril), igual com ho farà Suu amb el tercer disc d'estudi de la cantant, el diumenge 1 de maig.

Les noves cançons de Blaumut es podran sentir a l'Auditori de Girona el divendres 8 d'abril, com les de Sergio Dalma, el dissabte 2, que presentarà el disc 'Alegria', i les d'Els Catarres, el 23 del mateix mes, que posaran en solfa el disc 'Diamants'. El cantant Coque Malla també actuarà en aquest escenari, el divendres 1 d'abril, amb el disc 'El astronauta gigante'.

Macaco actuarà al Teatre Municipal el divendres 22 d'abril, escenari on també sonaran les creacions més fresques de Ramon Mirabet, el dissabte 9 d'abril, o les de Sau30, amb el disc 'Mil i una nits i uns quants dies', el dissabte 23 d'abril.

Ginestà, Lagrimas de Sangre, León Benavente, Agua Bendita i Habla de mí en presente també han confirmat que participaran a la mostra gironina.

Les entrades es poden adquirir a partir de les 20h d'aquest dimarts 14 de desembre al web del festival.

Vota el número 1

Pel 14 d'abril

COL·LABORADORS