En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exterior del Consell Comarcal del Baix Empordà. / Foto: Google Maps

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Comarcal del Baix Empordà lamenta i rebutja "de ple" la proposta "d'absorció" llançada per l'associació Empordà Turisme i la titlla "d'error".

En un comunicat, l'ens recorda que la gestió turística de la comarca ja "funciona" a través de la Comissió Turística del Baix Empordà i que l'associació s'ha "precipitat" amb l'anunci.

"Així no es fan les coses entre socis que hauríem de treballar lleialment", assegura el conseller de Turisme, Xavier Dilmé. "Les coses les han fet com si s'estigués plantejant una absorció, no una col•laboració, ja que no hi ha hagut diàleg previ i s'ha optat pels fets consumats", afegeix.

En aquest sentit, Dilmé es pregunta que dirien a l'Alt Empordà si s'hagués fet a la inversa. "Enlloc està escrit que el seu model de coordinació turística comarcal sigui millor que el nostre o que sigui el seu el que hàgim de compartir les dues comarques, en tot cas n'hauríem de parlar abans, no?", insisteix.

L'anunci el va fer l'associació aquest dimarts en una nota de premsa assegurant que l'objectiu passava per "unir esforços i escoltar totes les sensibilitat" per tal de promocionar el territori de forma conjunta.

En aquest sentit, el gerent de l'entitat, Esteve Guerra, va assegurar que es podien generar moltes "sinèrgies" entre les dues comarques i que es marcaven com a fita assolir els 300 socis en els propers dos anys.

Vota el número 1

Pel 6 d'octubre

COL·LABORADORS