En directe: Top 25 - REPETICIÓ

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La recollida d’escombraries a Llagostera patirà diversos canvis a partir del dilluns 31 de gener. La voluntat de l’Ajuntament és millorar i augmentar els índex de recollida selectiva dels residus sòlids urbans que es generen diàriament.

És per aquest motiu que s’ampliarà el servei de porta a porta, com també es modificarà el calendari de la recollida de residus.

Pel que fa als canvis, el més destacat és la incorporació de la recollida porta a porta a les urbanitzacions de Llagostera La Canyera, La Mata i Mont-rei i als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina.

A les urbanitzacions de La Mata i Mont-rei, compartiran un nou calendari de recollida, juntament amb el nucli urbà i Llagostera Residencial. Segons l’Àrea de Medi Ambient, en destaca la incorporació del vidre a la recollida porta a porta i per tant es retiraran els contenidors de verds dels carrers (s’haurà de treure amb una bossa dins del cubell blanc). I els diumenges hi haurà recollida d’orgànica i envasos, mentre que els dijous i dissabtes no hi haurà recollida d’escombraries.

El nou calendari es pot consultar al web de l’Ajuntament de Llagostera.

Als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina, el calendari de recollida es farà amb una freqüència diferent i es pot consultar des del web del consistori.

Tots aquets canvis s’estan informat aquets dies amb una carta informativa que es reparteix casa per casa on hi apareixen tots els detalls.

També per poder-ho explicar més detalladament i resoldre els dubtes que hi pugui haver, el dissabte 22 de gener a les 11h es farà una xerrada al Teatre del Casino Llagosterenc.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS