En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Part de la portada de l'àlbum de cromos editat a Llagostera. / Foto: Ajuntament de Llagostera

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

“Llagostera. Patrimoni cultural”, aquest és el nom de l’àlbum de cromos que l’Ajuntament ha editat per promocionar el patrimoni cultural local.

Una iniciativa impulsada des de l’Arxiu Municipal i l’Escola d’Art Pere Mayol per donar a conèixer el patrimoni local a través de fotografies, dibuixos sorgits de la trobada d’Urban Sketchers, textos explicatius i esbossos que ajuden a interpretar els elements patrimonials de Llagostera amb la voluntat d’arribar a grans i petits.

L’àlbum es posa a la venda al preu de 7€ i es pot adquirir a les oficines del Servei de Cultura, a Can Caciques, a la Biblioteca Julià Cutiller, a l’Arxiu Municipal, a la Casa de les Vídues i a Llibreria Sureda.

Pel que fa als cromos, seran gratuïts i es distribuiran en sobres de 10 unitats. Es repartiran a diverses activitats culturals programades fins a finals del mes de maig. Cada mes es podran aconseguir 5 sobres amb nous cromos i s’informarà dels actes on es poden recollir. A banda també es poden aconseguir als mateixos punts de distribució de l’àlbum.

Per donar-ho a conèixer, es farà una presentació aquest proper diumenge 23 de gener a les 13h a la Sala de Can Roure (plaça Llibertat) i s’hi repartirà també el sobre de cromos número 1, el qual també es podrà trobar el diumenge 30 de gener a les 18h a la sessió de cinema del Cicle Gaudí al Teatre del Casino Llagosterenc, on es projectarà la pel·lícula “Pan de limón con semillas de amapola”.

Vota el número 1

Pel 30 de setembre

COL·LABORADORS