En directe: Compàs de cobla - Sardanes

 Llagostera Ràdio on-line

Mobles apilonats i desperfectes a la casa rural Mas Grau d'Estanyol.

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Una festa amb un centenar de persones ha deixat múltiples destrosses en una casa rural Mas Grau d'Estanyol, a Bescanó. La celebració "multitudinària" va tenir lloc dissabte a la nit.

Els propietaris havien llogat la finca aparentment a una família que assegurava que volia fer una celebració amb 10 persones perquè no s'havien pogut reunir per Nadal.

"Tot era molt creïble. Divendres ens van dir que tenien un casa llogada i que a última hora s'havia inundat i que els havien anul·lat", explica el propietari de la cas, Manel Feliu. Els van fer arribar un comprovant de transferència, que creuen que és fals i dissabte cap a les nou del vespre s'hi van presentar dos nois joves.

"La persona que s'ocupa d'entregar les claus els hi va demanar la documentació, perquè ens van dir que internet donava errors, però van dir que havia fet la reserva el seu tiet i que arribaria més tard. Però com que ja eren més de les nou, com fem moltes vegades, va pensar que ja els la demanaria l'endemà", explica el propietari.

Però l'endemà a les set del mati van descobrir l'engany. A l'exterior, hi havia entre 35 i 40 cotxes. "Vam avisar la policia però al tenir-ho llogat ni nosaltres hi podíem entrar ni ells tampoc perquè sembla que no tenien prou efectius. Ens hem sentit desemparats", assegura.

Des dels mossos, han explicat que van aixecar acta quan hi havia una quinzena de vehicles i que, pels volts de les 11 del matí, quan ja no quedava ningú, hi van accedir amb el propietari per fer les comprovacions.

Encara no ha acabat de valorar les destrosses però ja avança que són moltes: Vidres de gots i de finestres trencats, mobiliari apilonat, begudes i deixalles arreu.

Vota el número 1

Pel 16 de desembre

COL·LABORADORS