En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

El carrer dels Pirineus a Sant Feliu de Guíxols, on van passar els fets. / Foto: Google Maps

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar aquest passat diumenge 30 de gener al migdia arran d'una baralla en un habitatge de Sant Feliu de Guíxols.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís cap a les 12.30h que al carrer Pirineus hi havia dues persones ferides per arma blanca.

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc, van localitzar les víctimes esteses a terra i una tercera persona que de manera espontània va dir als policies "he estat jo. Fills de puta. Mireu el que ha fet per culpa vostra. Ho teníeu merescut".

Els agents van detenir immediatament el sospitós mentre el Sistema d'Emergències Mèdiques traslladava el matrimoni ferit a l'hospital Trueta de Girona.

Segons informa l'Agència Catalana de Notícies, fonts properes al cas indiquen que entre l'agressor i la parella hi havia mala relació veïnal amb múltiples denúncies creuades.

En aquest moment de la investigació, els indicis apunten que l'atacant va esperar el matrimoni armat amb dos ganivets i els va atacar a ple dia i enmig del carrer. Va assestar cinc ganivetades a l'home i tres a la dona.

La dona va ingressar a l'UCI en estat crític. Segons fonts hospitalàries, evoluciona favorablement i aquest dimarts ja l'han traslladat a planta. L'home també continua hospitalitzat.

El detingut ha passat aquest dimarts a disposició del jutjat d'instrucció 2 de Sant Feliu de Guíxols. Atenent a la petició del fiscal Víctor Pillado, el jutjat ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per dos delictes d'homicidi en grau de temptativa.

Vota el número 1

Pel 26 d'abril

COL·LABORADORS