En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Exposició d'alguns negocis vinculats al món gastronòmic en l'última edició del Fòrum Gastronòmic de Girona. / Foto: Fòrum Gastronòmic

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

EL Fòrum Gastronòmic torna a Girona al mes de març i els organitzadors ja ultimen la programació d'aquesta trobada del món gastronòmic.

Els organitzadors enguany han convocat diverses sessions monogràfiques de demostracions sobre temes molt presents a les sales i cuines catalanes.

Per una banda, els professionals de l'steak tartar debatran sobre els secrets d'aquest plat i quin és el tall òptim i la condimentació que més li escau. Aquesta sessió es tancarà amb un concurs per escollir el millor bistec tàrtar de l'Estat.

També es farà una competició entre pastissers per fer el millor xuixo del món, que ja s'ha convertit en un clàssic del certamen gastronòmic. A més, el Fòrum oferirà un espai expositiu de l'oferta halal, una cuina que cada vegada va més a l'alça.

També hi haurà un taller d'aquesta opció gastronòmica i un debat entre productors i cuiners per destacar diversos productes adaptats per al consum de persones musulmanes.

Una de les principals novetats del Fòrum serà l'aplicació oficial d'aquest certamen. A través d'aquesta eina digital els assistents rebran tota la informació del saló a temps real, amb el programa d'activitats i la localització de cada una d'elles.

També hi ha una funció d'interacció i networking i una pestanya per seguir per streaming les sessions més destacades.

L'objectiu és que els professionals puguin connectar-se des del Palau de Fires o des de qualsevol altre punt del món a les sessions del Fòrum. Aquest serà un primer pas per convertir la fira en un esdeveniment internacional completament híbrid.