En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Una de les formacions per aconseguir habilitats professionals en el manteniment d'embarcacions que es fa a la Cambra de Comerç del Baix Empordà. / Foto: Diputació de Girona

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb l'objectiu de formar persones a l'atur en oficis que son estratègics per la comarca del Baix Empordà, Consell Comarcal, Diputació de Girona i Cambra de Comerç de Sant Feliu han signat un conveni per un projecte pilot.

Es tracta d'un pla per veure quin tipus de perfils professionals fan més falta a la comarca i dissenyar una formació atractiva perquè les persones s'hi apuntin i es professionalitzin en determinats àmbits industrials.

A més, el projecte també treballa amb la incorporació de les empreses, per tal que donin facilitats a les persones que s'han format poder accedir al món laboral. La primera formació del projecte ja ha començat.

El 31 de gener es va fer la primera sessió formativa d'un curs pràctic de reparació i manteniment d'embarcacions. De moment ja hi ha 15 persones apuntades.

Les classes més teòriques del el curs es fan a les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i la part pràctica, a l'empresa Nautinox. Les 15 persones que s'hi han apuntat rebran 230 hores de formació i a partir d'aquí tindran un coneixement bàsic de manteniment de les embarcacions i tasques de marineria, així com operacions auxiliars de soldadura i fusteria relacionades amb la nàutica.

La finalitat d’aquesta formació, cofinançada per la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i el Consell Comarcal del Baix Empordà, és oferir a l’alumnat l’oportunitat de conèixer el sector nàutic a través de la pràctica, i de cobrir les necessitats de professionals detectades en l’àmbit de la nàutica i la soldadura.

Vota el número 1

Pel 15 de desembre

COL·LABORADORS