En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Interterritorial de Salut ha aprovat retirar l'obligació de dur mascareta en espais exteriors. Les autonomies han recolzat en la reunió d'aquest dilluns la decisió que ja havia anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias.

De fet el govern espanyol ho aprovarà en el Consell de Ministres d'aquest dimarts i entrarà en vigor dijous.

El Consell Interterritorial recomana utilitzar la mascareta quan hi hagi aglomeracions a l'exterior quan no es pugui mantenir un metre i mig de distància. El que si que seguirà vigent és l'obligació de portar-la en espais interiors.

D'altra banda, l'executiu espanyol i les comunitats han acordat augmentar els aforaments en esdeveniments esportius fins al 85% en espais oberts i fins al 75% en tancats.

D'altra banda, la Comissió Delegada per a la covid-19 del Govern català abordarà aquest dimarts l'ús de la mascareta a les escoles. El tema no s'ha tractat a la reunió de la comissió interterritorial estatal celebrada aquest dilluns.

Davant d'això, el Departament de Salut portarà el tema de la mascareta a les escoles a la reunió de la comissió delegada del Govern perquè es pugui debatre al respecte.

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha insistit en una entrevista aquest dilluns que la retirada de la mascareta als centres educatius és una decisió sanitària i ha afegit que ell és partidari de fer-ho tan aviat es pugui segons criteris sanitaris.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS