En directe: En Joc

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Avui dijous 10 de febrer ha entrat en vigor l’eliminació de l’obligació de portar la mascareta a l’exterior, tal com publicava ahir el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

D’aquesta manera s’aixeca l’obligació de portar-la a la via pública i en espais exteriors.

Tot i això, segons el BOE, Continua essent obligatòria en esdeveniments multitudinaris on la gent estigui dreta, mentre que si estan asseguts i hi ha distància de com a mínim 1,5 metres no caldrà portar-la, amb l'excepció que siguin convivents.

D’altra banda, i lligat amb aquesta mesura, a partir d’avui tampoc cal dur mascareta als patis dels centres educatius i als seus exteriors, com també a totes les activitats escolars que es facin a l’aire lliure, de manera que afecta excursions a l’aire lliure fora del centre i sense distinció per grups bombolla i als espais exteriors durant les colònies o a d'altres estades amb pernoctació.

On si que encara seguirà essent obligatori de portar-la és als espais interiors i els experts recomanen esperar que passi l’hivern per començar a valorar-ho i prendre una decisió de cara al tram final de la primavera.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS