En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més, l’Àrea de Cultura i la Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera han convocat el Concurs Literari Sant Jordi amb un total de 3 categories. Els treballs es podran presentar a la Biblioteca fins al 4 de març.

L’objecte d’aquest concurs és promoure la creació literària en llengua catalana i fomentar la lectura i l’escriptura.

Pel que fa a la categoria infantil A, inclou als alumnes de cicle inicial i s’ha de crear un conte il·lustrat. A Infantil B que és per a cicle mitjà, s’ha de presentar un conte il·lustrat o una Poesia Il·lustrada. I a la categoria d’Infantil C que és per a nens i nenes de cicle superior, els participants poden realitzar una narració o bé una poesia.

Els premi per a cada una de les tres categories infantil serà un lot de llibres.

En la categoria juvenil s’engloben tres subcategories: primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i per a tots els nascuts entre els anys 2004 i 2005. Tots ells poden presentar una narració amb una extensió màxima de 15 pàgines.

Els premis per a les categories juvenils serà un val per valor de 150€ per a la compra de llibres o còmics.

L’última categoria dels Premis Literaris Sant Jordi de Llagostera és l’Adult. Una categoria única a partir dels 18 anys. Els participants han de presentar una narració amb un màxim de 15 pàgines. Enguany no hi poden participar els autors que hagin estat premiats en les darreres 10 edicions d’aquest concurs literari.

El premi per a la categoria adult son 600€ sotmesos a retenció d’IRPF.

Els treballs, tant de les categories infantil, juvenil i adult han de ser inèdits i originals i escrits en català.

Els premiats es faran públics el (23 d’abril dins dels actes programats per la Diada de Sant Jordi a Llagostera. I Tots les obres guanyadores es faran públiques als webs de l’Ajuntament de Llagostera i de la Biblioteca Julià Cutiller.

Es pot consultar les bases del concurs AQUÍ.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS