En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Un guàrdia de seguretat de la sala Razzmatazz obrint la tanca de la discoteca en la primera nit de reobertura sense restriccions d'aforament. / Foto: Maria Asmarat (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fecasarm ha celebrat que la gent hagi assistit "de forma multitudinària" als locals d'oci nocturn en la primera nit de reobertura.

Segons informa la patronal han estat majoritàriament estudiants. De cara al cap de setmana preveuen "encara més" assistents, sobretot la nit de dissabte.

Sobre l'ús de la mascareta, la Fecasarm ha insistit a dir que estan "readaptant" i "reeducant" als assistents a dur-la posada a la pista de ball. "Estem fent una feina molt important de reacostumar la gent a complir una sèrie de normes que fins ara no han complert perquè han estat gaudint de l'oci en espais il·legals", ha opinat el secretari general de la patronal del sector, Joaquim Boadas.

Després de tot, el secretari general de la Fecasarm ha subratllat, de nou, que el tancament a les portes de Nadal "mai s'hauria d'haver produït". En aquesta línia, ha dit que no acceptaran "de cap manera" que s'obligui a abaixar la persiana dels locals, ja que suposaria la "inviabilitat" de molts negocis que es troben en una situació "límit".

L'oci nocturn va poder reobrir sense restriccions d'aforament, com tampoc amb l'obligació de demanar el passaport covid.

Després de portar 20 dels últims 23 mesos amb les portes tancades, la Fecasarm ha tornat a reclamar un pla de rescat per al sector de l'oci nocturn. Boadas ha avançat que volen que les compensacions s'ajustin a un 50 o 60% de les pèrdues, el que consideren "proporcional" a la "intensitat, severitat i durada" de les restriccions.

A banda, la patronal també està treballant amb la plataforma d'empresaris afectats per la covid-19 per reclamar responsabilitat patrimonial a la Generalitat i a l'Estat.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS