En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Els equilibris de l'equatorià Jason Palma. / Foto: Gemma Tubert (ACN)

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb la carpa de 360º al Camp de Mart a punt, els artistes del festival del Circ comencen a escalfar motors per a la nova edició del certamen, que celebra el 10è aniversari, que aixecarà el teló aquest dijous.

Per l'escenari del festival del Circ Elefant d'Or de Girona, aquest dimarts al matí hi ha passat V. Dulich, de Rússia, amb un espectacle de cintes aèries, o s'hi han pogut veure els equilibris de l'equatorià, Jason de Palma, fill d'una llarga nissaga d'artistes del món del circ, que participa a la nova edició amb dues actuacions.

També s'hi ha pogut veure els malabars amb l'espectacle 'Wave' de I.Ivantsov o la xarxa aèria del Duo Sukhorulov, a més de l'actuació de llit elàstic amb icaris 'Venice Carnival', de N. Grushin.

Són algunes de les 24 atraccions que es podran veure al llarg del festival de la mà de 94 artistes procedents de 13 països diferents. Entre ells, Rússia, Ucraïna, Equador o Mongòlia.

El director del festival, Genís Matabosch, ha qualificat de "miracle" que tots hagin pogut arribar al certamen malgrat la situació actual i "les dificultats" que s'han trobat, especialment amb els visats.

Matabosch ha assegurat que la gent té ganes de circ i que, tot i que fa setmanes que les entrades estan a la venda, en els últims 10 dies han detectat una "explosió" de compres, atiada pel descens de les dades de la pandèmia.

A dos dies de l'estrena, han venut 20.000 de les prop de 30.000 entrades disponibles i Matabosch augura una bona edició, a nivell d'afluència. El responsable del festival també ha destacat que, tot i les restriccions, el circ mai s'ha aturat i que el certamen es consolida, edició rere edició.

El festival, de nou, combinarà els dos espectacles, el Blau i el Vermell, en forma de semifinals i culminarà amb la gala final, l'Espectacle d'Or.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS