En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, veu bé la retirada de la mascareta a l'interior de l'escola en els més petits a partir del 28 de febrer. Així ho reclama un informe de l'Associació Espanyola de Pediatria.

Els pediatres van fer públic l'informe ahir dimarts en què proposava un calendari per la retirada progressiva de la màscara a les escoles.

Així plantegen que el 28 de febrer es retiri la mascareta als alumnes de primer i segon de primària, a partir del 14 de març seria el torn de tercer i quart de primària. I al cap de 15 dies, a partir del 28 de març, arribaria l'hora de cinquè i sisè.

Seguint també un ordre progressiu, els estudiants de secundària deixarien de fer servir mascareta a l'aula a partir del 25 d'abril. I els de batxillerat, el 9 de maig.

Argimon ha dit aquest dimecres que "Conec bé el document i quadra amb el que nosaltres sempre havíem defensat com a un pas més cap a la normalització". En aquest sentit, el conseller de Salut ha afegit que portaran el debat de la mascareta en interiors a la comissió interterritorial de Sanitat convocada per la setmana que ve.

Vota el número 1

Pel 19 d'abril

COL·LABORADORS