En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 42 i 48 anys, per robar material d'obra valorat en més de 50.000 euros d'un edifici en reformes de Mont-ras fent-se passar per operaris.

El cas es remunta a principis del mes de febrer quan agents de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van saber que havien sostret nombrós material d'aquest edifici del carrer Vall-Llobrega.

Concretament, es van endur tot el cablejat elèctric de l’edifici, les màquines d’aire condicionat, aixetes, radiadors, calderes, eines, portes d’ascensor, motors, ventiladors, baranes d’acer inoxidable i tubs de coure.

Els investigadors van concloure que els lladres havien doblegat les tanques metàl·liques i havien trencat el cadenat per accedir-hi. Un cop dins, van forçat portes i finestres de les oficines i les magatzems on es guardava tot el material. Ho van fer en diverses jornades i de forma continuada.

Per tal de passar desapercebuts, entraven al recinte amb un casc d'operari per simular ser treballadors i no aixecar sospites.

Els mossos els van arrestar el passat 3 de març com a presumptes autors d'un robatori amb força. Un dels arrestats, l'home de 48 anys, ja va ser detingut el passat 19 de febrer 'in fraganti' per agents d’aquesta mateixa comissaria per entrar a la mateixa obra que es troba en procés de remodelació. En aquesta ocasió pretenia emportar-se cablejat, canonades i material d'obra.

Els detinguts, amb antecedents, passaran properament a declarar davant del jutjat de la Bisbal d'Empordà.

Vota el número 1

Pel 10 de febrer

COL·LABORADORS