En directe: Selecció musical

 Llagostera Ràdio on-line

Vehicles immobilitzats al control dels Mossos d'Esquadra a la carretera dels Àngels. / Foto: Mossos d'Esquadra

Notícies locals i comarcals
Tipografia
  • Molt Petita Petita Mitjana Gran Enorme
  • Per Defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els fets van passar diumenge al matí a un control dels Mossos d'Esquadra a la carretera GIV-6703, la carretera dels Àgnels, on els agents havien aturat dos vehicles.

Un dels conductors va donar positiu en drogues i l'altre en el test d'alcohlèmia, tot i que es va negar a sometre's al drogotest. Tots dos van ser denunciats.

Un cop fetes les proves, un conductor va aparèixer per anar buscar a un dels  que havia donat positiu en consum d'alcohol i va acabar denunciat per conduir drogat, amb un cotxe donat de baixa, sense assegurança i amb el permís de conduir suspès temporalment per ordre judicial.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'infractor que conduïa sota els efectes de l'alcohol va avisar un amic perquè l'anés a recollir. Quan va arribar al lloc, però, els Mossos van comprovar que conduïa un vehicle que estava donat de baixa i que no tenia assegurança. A més, el conductor tenir el permís de conduir suspès per ordre judicial i va donar positiu en drogues. Immediatament, van immobilitzar el vehicle i el van denunciar per la via penal.

Vota el número 1

Pel 7 d'octubre

COL·LABORADORS